söndag 6 mars 2011

Min tur att börja blogga...

Så var det dags. Jag som aldrig skulle börja blogga och "lämna ut mig själv". Ändå har jag insett att det finns saker jag faktiskt vill dela med mig av, och sånt jag vill publicera. Om inte annat så för min egen skull, som minnen. Det finns så mycket positivt och skönt i livet, varför inte dela med sig? Mycket handlar om skapande. Det kan ju passa bra så här när våren förhoppningsvis är på gång...

Jag som skriver är kvinna, mamma, fru, syster, dotter, vän, och vill vara en livsnjutare i livets alla skeden. Jag vill kunna njuta av det lilla, leva i nuet och omfamna Livet. Jag vet, det är pretantiöst, och alla har vi våra "ups and downs". Men mitt i allt vill jag ändå försöka påminna mig om källan till glädje som finns inom mig. Jag tror att den glädjen finns som ett frö inom oss alla, men det är inte alltid man lyckas hitta den.

En stor del av glädjen i mitt liv kommer från min familj. Jag är gift med G, har två egna barn, fyra bonusbarn, två bonusbarnbarn och en bonusbarn-hund (?). Det är därför inte så konstigt om de ibland nämns här på bloggen. Men jag kommer inte skriva något som inte personen själv godkänt att jag delar, jag vill ha respekt för min familjs integritet.

Sådär, det kanske kan räcka för ett första inlägg. Det ska bli spännande att lära mig hur det fungerar med en blogg! Jag har t.ex. försökt redigera teckensnitten, men det verkar inte slå igenom. Så småningom kanske jag begriper varför :)

1 kommentar:

  1. Är jag först att kommentera? Lycka till säger jag oavsett vilket. Och dina sena kvällsvanor känner jag ju väl till, så du har ju hela nätterna på dig att skriva när vi andra sover!
    Kraaaaam

    SvaraRadera