söndag 11 september 2011

Designats tävling - Vintage

Här är mitt bidrag till Designats färgglada vintage-tävling där man ska göra en layout i vintage-stil. Fotografier skulle vara gamla eller svartvita men allt annat skulle vara färgglatt. Den är gjord efter en skiss som ingick i ett av de tävlingsmoment som ingick under helgens scrap-träff med Enköpingspyssel. Det har verkligen varit en kul helg! Härligt att få möta likasinnade som också älskar scrapbooking.

Bakgrundspappret och några av dekorationerna vann jag i en av tävlingarna under helgen. Man skulle göra något som inte var platt så jag passade på att altra en tändsticksask och knep hem tredjepriset :) Tändsticksasken tävlar jag också med i Designats cybercrop, jag visar den i ett annat inlägg.

Fotona av layouten är inte de bästa, det är svårt att få bra bilder när man är tvungen att fota på kvällstid. Eller rättare sagt så är inte jag tillräckligt bra fotograf för att få bra bilder på kvällstid... Själva fotot på layouten är på min man som kommer med tårtan på min 40-årsfest. Jag har föråldrat fotot och satt gjort lite extra "glöd" så fyrverkerierna betonas lite extra. Jag gillar verkligen det här fotografiet även om det är suddigt.

Här är en närbild på en liten charm i form av en nyckel.

En liten ängel fick hänga i en kedja på vänstra sidan. Man ser också änglavingen som jag stämplat bakom fotografiet. Förutom vingarna har jag också stämplat en klocka och en fågel på andra ställen.

På högra sidan har jag en pytteliten tag i ett fodral. För att dra ut tagen får man dra i den lilla charmen som syns ovan.


Nu är det bara att hoppas att Designat-teamet gillar min layout... :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar